Ez a fantasztikus köret a krumplipüré és a sült krumpli tökéletes ötvözete, amely egy igazi ízélményt nyújt!

Kívül roppanós, belül krémes - igazi álom ez a krumplis köret, ami húsvétkor is nagy sláger lehet az asztalon!
Ha te is a krumpli nagy rajongója vagy, akkor ez a köret garantáltan elnyeri a tetszésedet! A roppanós külső és a krémes belső egyedülálló kombinációja a burgonyának idén húsvétkor a menü egyik fénypontja lesz. A séf megosztotta velünk a titkos receptet, és ne feledd, kihagyni ezt a lehetőséget igazi bűn lenne!
Ronny Joseph Lvovski séf véleménye szerint ez a krumpli valóban a gasztronómia csúcsát képviseli. Két különleges hozzávalóra van szükség, amelyek egészen új dimenziót nyitnak meg az ízek világában. Az egyik ezek közül a kacsazsír, amely varázslatosan gazdag aromát kölcsönöz az ételnek.
"A megfőtt burgonyát kacsazsírral pirítom, ami egy rendkívül gazdag és kifinomult ízélményt nyújt. Az ízek fokozása érdekében néha egy kis fokhagymát és rozmaringot is hozzáadok, hogy igazán különleges legyen az étel." - osztja meg titkát a szakértő.
De mi is a titka annak a fantasztikus roppanósságnak, ami a tökéletes sült krumpli jellemzője? A válasz nem más, mint a csodás szódabikarbóna! Mindössze egy kis mennyiségre van szükség, amit a vízhez adunk, amikor a krumplit előfőzzük a sütés előtt. A séf szerint ez a titkos hozzávaló segít lúgosabb környezetet kialakítani, amely elősegíti, hogy a burgonya a sütés során a kívánt aranybarna, roppanós állagot elérje.
Amennyiben a krumplipüré mellett döntenél, fontos, hogy a Michelin-csillagos séf tanácsait megfogadva, kiváló minőségű alapanyagokat válassz. A püré elkészítéséhez csupán burgonyára, tejre, vajra és ízlésed szerint sóra van szükséged. Azonban a pontos arányok és az elkészítési technika kulcsfontosságúak a tökéletes végeredmény eléréséhez. Ha kíváncsi vagy a konkrét lépésekre, kattints ide, és fedd fel a titkokat!