Új női séf csatlakozik a Séfek séfe csapatához!


Az M7-es autópályán lángra kapott és teljesen megsemmisült egy vállalkozó Mercedes-e. A férfi éppen egy komoly üzleti kihívással néz szembe, mivel a kereskedelmi szektorral vívott küzdelme egyre intenzívebbé válik.

A Séfek Séfe nem csupán egy gasztronómiai verseny, hanem igazi érzelmekkel teli utazás, tele izgalommal, humorral és feszültséggel. Hétről hétre nemcsak a versenyzők küzdelmét követhetjük figyelemmel, hanem azt is, ahogyan a tapasztalt séfek vezetik őket, kemény munkát végezve, hogy kihozzák belőlük a legjobb teljesítményt. A séfek iránymutatásával a fiatal tehetségek folyamatosan fejlődnek, tanulnak, és megpróbálják túlszárnyalni önmagukat. A végén pedig csak egy kérdés marad: ki lesz az a szerencsés, akinek Ördög Nóra nevezi majd meg a győztesét, és emelheti a magasba a trófeát, amely a siker szimbóluma?

Az eddigi hat évad során kétszer is Wolf András sikerre vitte versenyzőjét, amire rendkívül büszke, és sokat köszönhet a műsornak. Azonban, mint minden korszaknak, ennek is vége szakad egyszer. András úgy döntött, hogy mostantól teljes mértékben a szakmai tevékenységére összpontosít, így a közelgő forgatásokon már nem ő fogja átadni a továbbjutást jelentő késeket a lelkes jelentkezőknek. Helyét a fiatal és ambiciózus Tischler Petra veszi át, aki izgatottan várja, hogy együtt dolgozhasson a stáb minden tagjával. András pedig a csatornával és séftársival is barátságos viszonyban búcsúzik, így mindkét fél elégedetten tekint a jövőbe.

Tischler Petra pályafutása a Nobuban vette kezdetét, ahol szakmai tapasztalatokat szerzett, majd Angliában és az Egyesült Államokban is megfordult, hogy tovább bővítse tudását. Visszatérve Magyarországra, a Costes Downtown sous chefjeként csapatával közösen elnyerték az ország ötödik Michelin-csillagát. Ezt követően a Budaörsi Halpiac operatív vezetőjeként tevékenykedett, ahol jelentős szerepet játszott a csapat munkájában. Jelenleg privát séfként építi saját vállalkozását Szekszárdon, ahol gyümölcsös és veteményes gazdálkodással is foglalkozik. Munkájában elsődleges szempont a fenntartható, pazarlásmentes életmód, valamint a bio alapanyagok használata. Grillkonyhájában mindezek az elvek érvényesülnek, tükrözve Petra elkötelezettségét a minőségi és felelősségteljes gasztronómia iránt.

Related posts